HalloJoods
niet zoeken0 [] 1 EEE 2 !I 34 567gevonden
cursus en workshop
Schildersatelier volwassenen JHM
sluiten

donderdag 12 augustus 2010 van 10.30 tot 16.30 uur
Je bent nooit te oud om te schilderen!
Mayer Kirshenblatt begon op 73-jarige leeftijd met het schilderen van zijn jeugdherinneringen. Zijn bijzondere werk is nu te zien op de tentoonstelling Mayer July. Kleurrijke herinneringen aan een Poolse jeugd.

In het JHM wordt de cursus Je bent nooit te oud om te schilderen! georganiseerd. Tijdens een speciaal dagarrangement krijgt u een korte rondleiding op de tentoonstelling en een schildersatelier onder begeleiding van een atelierdocent. De geschilderde herinneringen van de cursisten zullen deze zomer te zien zijn in het JHM Zomercafé.


Kosten: € 49,50 inclusief entree en lunch.
Groepen: minimaal 10 en maximaal 15 personen
Reserveren: evenementen@jhm.nl

Geïnteresseerde groepen/gezelschappen kunnen zich ook opgeven en een datum bespreken.
Wilt u zich als groep aanmelden? Neem dan contact op met publiekscontacten:
publiekscontacten@jhm.nl of T (020) 5 310 380
.


[www.autorenaissance.nl].
Wat een verrassing: JOODS BED AND BREAKFAST in AMSTERDAM en wel in west vlak bij Sjoel West. Plaats voor 3 personen ( 1 kind) in ruime kamer op de 3e etage ( trappen )met eigen w.c., badkamer, koelkast, radio, koffie/thee fasciliteit en heerlijke rust. 25 euro p.p. per nacht. Ontbijt op aanvraag en is kosjer z.n. Bereik: tram 1 en 17 halte Surinameplein. Bus 15 halte Corantijnstraat. Ringweg uitgang 106. mail erwin5770@gmail.com.
Heb je een facebookprofiel en weet je eigenlijk verder niets van facebook af ? Ben je een zelfstandige en wil je een fanpagina aanmaken ? Wil je dat ik voor jou je fanpagina bijhoud ? Heb je vragen over andere sociale media ? Mijn naam is Ronieth Ilsar en ik help je met plezier tegen redelijke prijzen. Ik heb verschillende cursussen sociale media gedaan en heb veel ervaring. Stuur een mailtje naar ilro1965@gmail.com.
Kaits is een stichting voor Israelische cultuur in Nederland en biedt verschillende activititen: taalcursusssen, artstieke en cretieve workshops, films, museum tours, lezingen en cursussen, theater, viering van de Joodse feesten en veel meer.
.
YAD ELIE, een non-profit organisatie, geeft hongerige Joodse en Arabische schoolkinderen kans op een betere toekomst middels verantwoorde maaltijden. YAD ELIE heeft u nodig om hen te helpen!
.
Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl Coaching op essentie met Joodse ondertoon www.jessiedewind.nladvies@jessiedewind.nl.
.
.
.
................................................................. ......OPROEP...KUNSTENAARS...... ................................................................. ....................doe mee aan...................... ..............www.sendasmile.com............ ................................................................. .........KUNST&HALLOJOODS........ ..........voor GOEDE DOELEN.......... ................................................................. .........zie PRIKBORD>oproep........... ..................................................................
.
SASKIA WEISHUT-SNAPPER PEINTISSERIES
textiele kunst en mixed media, voorts keppeltjes, tefille omslagen, parochot,choepot etc. www.saskia.weishut.comsaskia@weishut.com
.